Pedicurepraktijk Elle van Driel
|
Kamervoort 83, Angeren
|
Bel pedicure Elle van Driel      06 - 5583 2406
Professionele voetverzorging
Provoet pedicure
Pedicure nieuw

Behandelingen

Basis voetbehandeling

Deze behandeling bestaat uit:

  • een voetinspectie
  • het verzorgen en knippen van de nagels
  • het het verwijderen van likdoorns en overmatig eelt
  • de behandeling van kloven
  • de behandeling van schimmelnagels, verdiktenagels en ingroeiende nagels
  • het geven van advies met betrekking tot de zelfzorg voor uw voeten
  • het incrèmen van uw voeten 

Deelbehandeling

Wanneer u geen voetbehandeling wilt, maar uitsluitend een enkele aandoening behandeld wilt hebben, zoals een likdoorn, ingroeiende nagel of schimmelnagel dan kunt u hiervoor ook een afspraak maken.

Medical taping

Deze elastische tapemethode geeft direct pijnverlichting en helpt bij het herstel van blessures van de achillespees of kuitblessures. Ook helpt het tegen pijn langs het scheenbeen, onder de hiel, voorvoet en enkel. Daarnaast kan het ingezet worden bij het drukvrij leggen van pijnpunten, pijnlijke plekken op of aan de tenen en bij oedeemvorming.

Triggerpoint behandeling

Triggerpoints, ofwel spierknopen, zijn lokale verkrampingen in het spierweefsel die pijn, tintelingen, gevoelloosheid en bewegingsproblemen veroorzaken. In mijn praktijk behandel ik voet- en/of beenklachten zoals voorvoet- en middenvoetklachten, hielspoor, kramp, oedeem, circulatiestoornissen en bovenbeenklachten. Tijdens het onderzoek wordt vastgesteld of er triggerpoints in de spieren zijn en of deze de klachten veroorzaken. Als dit het geval is kunnen we behandelen. Hierbij is het van belang om te ontdekken hoe ze zijn ontstaan en door welke factoren ze in stand worden gehouden. De diep werkende massage is erop gericht de triggerpoints te deactiveren, zodat de spier tot rust kan komen en de klacht kan verminderen. Om het beste resultaat te bereiken is zelfmassage thuis een onderdeel van de behandeling.

Wellnessbehandeling

Deze behandeling staat voor verzorging en ontspanning. Het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een aromatisch voetenbad worden de voeten en onderbenen gescrubd en daarna volgt de verzorgende voetpakking en de ontspannende voet- en onderbeenmassage. De producten die ik hier voor gebruik zijn 100% natuurzuivere producten op basis van Dode Zee zout en etherische oliën. Dode Zee zout heeft een vitaliserende, geneeskrachtige en helende werking. Na deze behandeling voelen uw voeten en onderbenen weer soepel en zacht aan. Deze behandeling kan apart of in combinatie met een basis voetbehandeling worden gegeven.

Voetreflex vitaliteit en ontspanningsmassage

Deze massage is rustgevend voor lichaam en geest. Vermoeide voeten voelen ineens weer licht en het hele lichaam wordt verfrist. De voet en vooral de zool bevat duizenden zenuwuiteinden en door deze te masseren kun je het hele lichaam stimuleren. Regelmatige voetmassage helpt de voeten soepel en gezond te houden. Voor de massage gebruik ik een 100% natuurlijke huidolie die een verzachtende, beschermende en voedende werking heeft. De massage kan apart of na een voetbehandeling gegeven worden.

Aromatische voetmassage

Een aromatische voetmassage heeft een voedende, ontspannende en geneeskrachtige werking. Voor deze massage gebruik ik een 100% natuurlijke basisolie gemengd met natuurzuivere etherische oliën, speciaal voor u op maat gemaakt om het juiste effect te behalen. Deze aromatische voetmassage kan apart of na een voetbehandeling gegeven worden.

Behandelingen Pedicure Elle van Driel Angeren Welness Pedicure Elle van Driel Angeren